Je bent hier:

reviews

UITSTEKEND
16 recensies op
Mady Van Berlo
Mady Van Berlo
2022-07-12
In één keer geslaagd! De instructeur is vriendelijk, rustig en duidelijk waardoor je met een fijn gevoel in de auto zit en wat het lessen heel plezierig maakt. Super fijne rijschool, ik zou het zeker aanraden!
Jess O S
Jess O S
2022-06-23
Kordaat very kindly offered me driving lessons in English. The instructor was always very encouraging and his explanations were always clear and helpful. The atmosphere in the car was always friendly and welcoming. Over all a great way to practice any aspect of driving you would like to improve, as the lesson contents and times could be very flexible. Thanks a lot!
Wobbe Jansma
Wobbe Jansma
2022-06-23
Top rijschool! Een hele relaxte manier van les geven. Altijd genoeg geduld gehad tijdens het geven van de lessen. Kan het aan iedereen aanraden.
Celesta
Celesta
2022-06-08
Fijne instructeur die veel geduld met me had.
Raja Kers
Raja Kers
2022-03-16
Fijne lessen gehad waarbij je word opgeleid om zelfstandig en veilig de weg op te gaan en niet om alleen je rijbewijs te halen. Wiel is een topper!
Youz M
Youz M
2022-03-15
Vriendelijke rij instructeur, neemt de tijd om tot in detail te leren hoe je met de auto moet omgaan. De rijlessen waren voor mij goed te combineren met mijn opleiding en door de goede instructies van Wiel heeft dat mij uiteindelijk geholpen om mijn rijbewijs te kunnen halen. Ik ben heel erg tevreden over de autorijschool ‘Kordaat’!
lieve piek
lieve piek
2022-03-15
Rijlessen vond ik eerst best spannend, maar Will wist me de eerste les al op mn gemak te stellen. Ik vond het heel fijn dat je merkt dat hij echt een persoonlijk afgestemde les geeft, hij vraagt wat jij een fijne manier vindt om op je fouten gewezen te worden, geeft aan waar je meer op moet letten, maar ook wat je wel al goed doet en hij blijft daarbij altijd rustig en vriendelijk.
Marius Fischer
Marius Fischer
2021-12-08
Het waren heel aangename rijlessen waarin je heel veel kennis werd meergegeven en waar de sfeer altijd gezellig was.
JT Wiel Stienen 5615 1